Horváth Gábor

Horváth Gábor a Reménység Rehabilitációs Ház intézményvezetője, addiktológiai konzultáns, zenepedagógus, lelkész, családterapeuta-jelölt vagyok.

Tizenhárom éve dolgozom szenvedélybetegekkel és azok családtagjaival, 10 éve vezetem az említett bentlakásos intézményt, ahol elsősorban alkohol-, gyógyszer- és játékfüggő kliensekkel foglalkozom. Munkám részeként szenvedélybetegek családtagjaival is naponta találkozom és rendkívül fontosnak gondom a rendszerszemléletű megközelítést, amely szerint a szenvedélybetegség olyan családi betegség lehet, melynek értelemében nem lehet izoláltan csak egy-egy emberrel dolgozni a felépülés és az egészséges kapcsolatok elősegítése érdekében. Nyolc évig dolgoztam ifjúságvezetőként, így a kamaszok és fiatal felnőttek világában is sokféle tapasztalatot szereztem.

 

Segítséget szeretnék nyújtani azoknak, akik

valamilyen szerfüggőséggel küzdenek, szenvedélybeteg társuk/családtagjuk van, akivel szemben tehetetlennek érzik magukat, úgy érzik, hogy érintettek a társfüggőségben, kapcsolataikban elakadtak, a pornográfia és a szex függőség más megnyilvánulási formáitól szenvednek, szülőként vagy fiatalként érzik azt, hogy elveszítették a gyermekük vagy a saját maguk feletti kontrollt a digitális eszközök használatában és a virtuális térben.

[ Vissza ]

 

Horváth Gábor