Dr. Szendrák Diána Evelin – pszichoterapeuta

Dr. Szendrák Diána Evelin – pszichoterapeuta vagyok, háziorvosként dolgozom Budapesten, a XI. kerületben. 2006-ban szereztem orvosi diplomát a  Semmelweis Egyetem Általános Orvosi Karán. 2010-ben szakvizsgáztam Háziorvostanból. 2018-ban tettem szakvizsgát pszichoterápiából, a VIKOTE pszichoterapeuta képzésén. Képesítést szereztem Autogén tréningben, kognitív viselkedésterápiában, és sématerápiában. Háziorvosként a holisztikus szemlélet híve vagyok, test és lélek nem szétválasztható. Másfél évet dolgoztam büntetés-végrehajtásban (2010–2011.), ahol nagy tapasztalatot szereztem a személyiségzavarok kezelésében. 3 éve dolgozom a Nap-kör Alapítványnál, és 2 évet dolgoztam a Pszichiátriai és Pszichoterápiás Klinika Márton utcai szakambulanciáján.

A pszichoterápia során tudományosan igazolt módszerekkel segítem a hozzám forduló embernek módosítani a gondolatait, az érzelmeit és a viselkedését. Közös munka ez, melynek során támogató környezetben, nyíltan és bizalmasan beszélhetünk problémáiról és érzéseiről.

Azoknak az embereknek szeretnék segítséget nyújtani, akik az alábbi problémákkal küzdenek: pánikbetegség, fóbiák és más szorongásos zavarok, depresszió, hangulatzavarok, személyiségből eredő problémák, ill. a személyiség fejlesztésének igénye, személyiségzavarok, élethelyzeti nehézségek és krízisek.

Veszteségek feldolgozása, kapcsolati zavarok, konfliktuskezelés, evészavarok (bulimia és anorexia nervosa,) családi kapcsolati nehézségek, konfliktusok pszichoszomatikus betegségek, szenvedélybetegségek (alkohol-, gyógyszer-, játékfüggőség stb.)

Munkám során az alábbi módszereket alkalmazom

Személyközpontú segítő beszélgetés
Kognitív terápia
Viselkedésterápia
Relaxáció/ Autogén tréning
EMDR

Végzettségeim
Semmelweis Egyetem: Általános Orvos
Semmelweis Egyetem: Családorvos
Semmelweis Egyetem: Pszichoterapeuta
VIKOTE: Kognitív viselkedésterapeuta
EMDR terapeuta jelölt

 

ELÉRHETŐSÉGEIM

Email cím: diana@mentomental.hu
Mobil: (+36) 30/564-7298

[ Vissza ]

 

Diana