Munkatársaink

PSZICHOLÓGUSOK, LELKIGONDOZÓK

PSZICHOTERAPEUTA

CSALÁDI TANÁCSADÓK
MENTÁLHIGIÉNÉS SZAKEMBEREK

Tóth Sándor pszichológus, lelkész

Az Adventista Teológiai Fõiskolán lelkészi, a Károli Református Egyetemen mentálhigiénés szakember, majd a Pécsi Tudományegyetemen okleveles pszichológus (klinikai és egészségpszichológiai szakirány) végzettséget szereztem.

Segítséget nyújtok azoknak, akik

  • lelkileg egészségesnek érzik magukat, de úgy érzik, hogy életútjukon elakadtak, és szakmai tanácsadásra van szükségük,
  • lelkileg betegnek érzik magukat, hangulatuk, önértékelésük negatív volta miatt szenvednek,
  • kétségek között élnek, hogy vajon lelkileg egészségese-e vagy sem.

Weboldalam: www.tothsa.hu
Email: tothsa@tothsa.hu

[ Vissza ]

 

Tóth Sándor

Dr. Szendrák Diána Evelin – pszichoterapeuta

Háziorvosként dolgozom Budapesten, a XI. kerületben. 2006-ban szereztem orvosi diplomát a  Semmelweis Egyetem Általános Orvosi Karán. 2010-ben szakvizsgáztam Háziorvostanból. 2018-ban tettem szakvizsgát pszichoterápiából, a VIKOTE pszichoterapeuta képzésén. Képesítést szereztem Autogén tréningben, kognitív viselkedésterápiában, és sématerápiában. Háziorvosként a holisztikus szemlélet híve vagyok, test és lélek nem szétválasztható. Másfél évet dolgoztam büntetés-végrehajtásban (2010–2011.), ahol nagy tapasztalatot szereztem a személyiségzavarok kezelésében. 3 éve dolgozom a Nap-kör Alapítványnál, és 2 évet dolgoztam a Pszichiátriai és Pszichoterápiás Klinika Márton utcai szakambulanciáján.

A pszichoterápia során tudományosan igazolt módszerekkel segítem a hozzám forduló embernek módosítani a gondolatait, az érzelmeit és a viselkedését. Közös munka ez, melynek során támogató környezetben, nyíltan és bizalmasan beszélhetünk problémáiról és érzéseiről.

Azoknak az embereknek szeretnék segítséget nyújtani, akik az alábbi problémákkal küzdenek: pánikbetegség, fóbiák és más szorongásos zavarok, depresszió, hangulatzavarok, személyiségből eredő problémák, ill. a személyiség fejlesztésének igénye, személyiségzavarok, élethelyzeti nehézségek és krízisek.

Veszteségek feldolgozása, kapcsolati zavarok, konfliktuskezelés, evészavarok (bulimia és anorexia nervosa,) családi kapcsolati nehézségek, konfliktusok pszichoszomatikus betegségek, szenvedélybetegségek (alkohol-, gyógyszer-, játékfüggőség stb.)

Munkám során az alábbi módszereket alkalmazom

Személyközpontú segítő beszélgetés
Kognitív terápia
Viselkedésterápia
Relaxáció/ Autogén tréning
EMDR

Végzettségeim
Semmelweis Egyetem: Általános Orvos
Semmelweis Egyetem: Családorvos
Semmelweis Egyetem: Pszichoterapeuta
VIKOTE: Kognitív viselkedésterapeuta
EMDR terapeuta jelölt

 

ELÉRHETŐSÉGEIM

Email cím: diana@mentomental.hu
Mobil: (+36) 30/564-7298

[ Vissza ]

 

Diana

 


Tyentés Emese vagyok, mentálhigénés szakember és lelkigondozó.

Tanulmányok: 1993 – ban végeztem Sepsiszentgyörgyön felsõfokú ápolóként. 2003- ban Pé-celi Adventista Teológián Hitoktató szakon. 2007 – ben SOTE Mentálhigiénés Intézetben postgraduális Lelkigondozói szakképesítést szereztem.

Betegek, idõskorúak lelkigondozásában van tapasztalatom. Olyan embereknek és azok hozzátartozóinak kívánok segítséget nyújtani, akik krónikus vagy akkut betegségben szenvednek, miközben nehezen tudják elfogadni azt. Akik felismerték, hogy a betegség háttérben lelki zavarok húzódnak meg, és eddigi eszközeikkel nem tudták megoldani.

[ Vissza ]

 

Tyentés Emese

Csizmadia Róbert vagyok, 1975-ben születtem, életem elsõ huszonöt évét Balatonfüreden töltöttem el. Azóta sok helyen megfordultam, laktam és dolgoztam Ajkán, Budapesten, Pécsett, Miskolcon, Szolnokon illetve Angliában.

Az Adventista Teológiai Fõiskola elvégzése után az angliai Newbold College-on folytattam tanulmányaimat. Teológia mellett keresztény lelkitanácsadást tanultam (Christian Counseling). Mély hatással voltak rám tanáraim, akik között olyan személyiségek voltak, mint Penny Parks és Rosemary Lucas.

A legnagyobb élményem mégis az maradt, hogy megismertem Helit. 2004-ben házasodtunk össze és azóta is boldog házasságban élünk. Házasságkötésünk elõtt jegyesoktatásban vettünk részt, amihez a PREPARE/ENRICH-et választottuk. Azt gondoljuk, hogy ez a program segített abban, hogy a házasságunk jól alakult kezdettõl fogva. Örülök, hogy ezen program megismertetésével hozzásegíthetem Önöket is a boldogsághoz, aminek elérésében engem a PREPARE/ENRICH sokat segített.

A MentÕ Mentálirodában szívesen segítek párkapcsolathoz fûzõdõ problémával küzdõknek, házasságra készülõknek és házasságban élõknek a tapasztalataimmal.

[ Vissza ]

 

Csizmadia Róbert


Ambrus Anett vagyok, pár- és családterapeuta jelölt, a Magyar Családterápiás Egyesület tagja, emellett hegedűművész. Férjemmel és kisfiammal elsőként Frankfurban, majd Berliben, végül jelenleg Bács-Kiskun megyében élünk. Havi rendszerességgel zenés áhítatot szervezek, amely meggyőződésem, hogy terápiás erővel hat a lélekre, mind annak, aki játszik és annak is, aki hallgatja. A zenén túl szívesen segítek párkapcsolati kérdésekben, elakadásokban, illetve gyermekeikkel kapcsolatos nehézségeikben is.

[ Vissza ]

Ambrus Anett